Wil jij je innerlijke kracht, talent en passie zichtbaar maken.
Ben je klaar om op te vallen en de zakelijke doelen te behalen die je voor ogen hebt?
BE(E) helpt  ondernemers om kwaliteiten, kracht, talent en passie om te zetten naar zichtbaarheid om zo de gewenste zakelijke doelen te realiseren.

Het programma

In dit programma starten we bij het begin. Wat breng jij als ondernemer op de zakelijke markt? We bekijken wat jouw talent, kracht en vaardigheden zijn. BE(E) onderzoekt de markt, kansen, bedreigingen, verdienmodellen en klantbedieningsconcepten.

Nadat we dit in kaart hebben gebracht gaan we jouw ideale klant beschrijven en bepalen we de customer journey. Op basis hiervan wordt een strategie bepaald. De doorvertaling hiervan is een marketingplan voor jouw onderneming  en jou als ondernemer zichtbaarder te maken. 

 

Het programma bestaat uit 3 gesprekken van elk 2,5 uur.

Deel 1:  In het eerste gesprek brengen we je kwaliteiten, talenten en ambitie in kaart. Ook brengen we jouw ideale klant in kaart.

Deel 2: Samen stellen we de customer journey op en  bepalen wat je nodig hebt om de customer experience te verhogen. Hierin zoemen we ook in op de trends en kansen in jouw marktgebied.

Deel 3:  In de laatste sessie is de customer journey gereed. Deze journey kan nu doorvertaald worden naar een concrete actieplan om jouw zichtbaarheid en die van jouw onderneming te vergroten. Een plan waar jij impact mee kan maken en jouw beoogde zakelijke successen mee gaat realiseren.

 

Investering: €  1.195,- per persoon, exclusief btw en evt. reis(tijd)kosten

Tijdsduur:  3 sessies van 2,5 uur. In totaal 7,5 uur.

Investering eigen tijd: ± 4 uur

De locatie wordt in overleg met de deelnemer besproken.

 

Wil jij aan de slag met jouw zichtbaarheid?  Neem dan contact op met Madhu Mathoera via 06 – 57 20 49 00 of info@beeconsultancy.nl Ook voor een op maat gesneden in-company Business Consulting traject kan je contact opnemen met Madhu Mathoera.