Wil jij als ondernemer, bestuurder of professional geprikkeld worden? Ben je op zoek een sparringspartner? Wil je naar de next-level? Of wil je tijdig kunnen inspelen op de ontwikkelingen in jouw marktgebied? Dan helpt BE(E) je verder met 1-op-1 Business coaching. We starten met een telefonisch intake plaats. In dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en bekijken we welk traject hierbij past.

 

Voor wie?

Business coaching is een ideaal traject voor ondernemer, bestuurder of professional die weten welk doel ze willen behalen, maar nog niet duidelijk voor ogen hebben hoe ze dit kunnen bereiken. Ook is Business coaching van toegevoegde waarde voor de ervaren ondernemer die naar de next level wil met zijn onderneming.

Investering

De investering is afhankelijk van het te doorlopen traject.

 

Wil je weten hoe een Business coaching traject jou helpt om je doelen te behalen en naar de next level brengt? Neem dan contact op met Madhu Mathoera via 06 – 57 20 49 00 of info@beeconsultancy.nl Ook voor een op maat gesneden in-company Business coaching traject kan je contact opnemen met Madhu Mathoera.