Wil jij je innerlijke kracht, talent en passie zichtbaar maken. Ben je klaar om op te vallen en de zakelijke doelen te behalen die je voor ogen hebt? BE(E) helpt  ondernemers om kwaliteiten, kracht, talent en passie om te zetten naar zichtbaarheid om zo de gewenste zakelijke doelen te realiseren.

 

Waarom wil jij zichtbaar zijn?

Er kunnen verschillende reden zijn waarom je je zichtbaarheid wil vergroten. Je wilt laten laten zien wie je bent en wat je kan, je wilt nieuwe klanten en samenwerkingspartners aantrekken of je wilt een , omdat expertstatus opbouwen in jouw vakgebied. Of misschien heb je wel een andere reden.

Je bent niet de enige die zichtbaar wilt zijn. Maar hoe val je op? Hoe kan je ervoor zorgen dat de klant jou(w bedrijf) kan vinden? En hoe wil je jezelf laten zien?  Hoe wil je gezien worden? En door wie wil je gezien worden? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat je gericht aan de slag kan gaan met jouw zichtbaarheid.

 

Hoe kan BE(E) jou helpen om je zichtbaarheid te vergroten?

  • Door jouw innerlijke kracht en passie door te vertalen naar een personal brand.
  • Jouw personal brand weer verder doorvertalen naar merkwaarden en communicatie-uitingen.
  • Helder krijgen wie jouw ideale klant is, waar de klant zich bevindt en op welke manier je een dialoog kan aangaan met de klant.
  • Aan de slag met een klantstrategie (offline & online) die ervoor zorgt dat jij je zakelijke doelen gaat behalen.

 

Hoe gaan we jouw doelen behalen?  

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we welke doelen je hebt gesteld en hoe deze doelen behaald kunnen worden. Samen bekijken we welke werkwijze hierbij past, hoe we jouw zichtbaarheids-doelen meetbaar maken en wanneer er gestart kan worden met het behalen van jouw doelen.

 

Wat kan BE(E) voor jou betekenen?

 

Ondernemers

Zichtbaarheidsplan
Wil jij aan de slag met jouw zichtbaarheid, maar weet je niet waar je moet starten? Ik help je graag verder. Samenbrengen we jouw talenten, competenties en kracht als ondernemer in kaart . We kijken naar wie jouw ideale klant is, waar de klant zich bevindt en hoe de klant jou kan vinden. Door te weten voor wie je zichtbaar wil zijn, kunnen we bepalen op welke manier dit kan. Na het gesprek weet je wat je kan doen om jouw (online) zichtbaarheid te vergroten. Samen maken we een actielijst met punten om de zichtbaarheid te vergroten. Na het gesprek kan je bepalen welke actiepunten je zelf wilt oppakken en of je BE(E)  kan helpen om actiepunten op te pakken.

 

Executive Consulting 
BE(E) helpt ondernemers en professionals bij de inrichting van de organisatie door in 1-op-1 traject focus aan te brengen en zakelijke doelen te realiseren. De coachvraag van de deelnemer staat hierin centraal. Dit kan zijn op het gebied van personal branding, klantstrategie / -management, marketing, sales en persoonlijke effectiviteit.

 

Social BE(E)
Ben jij een ondernemer of MKB’ers die graag online zichtbaar wil zijn maar daar niet de tijd en gelegenheid voor heeft? BE(E) biedt abonnementen aan voor een vastgesteld bedrag voor aantal uren per week. Vooraf wordt de social media strategie en contentstrategie bepaald die in mijn is met de strategie en de te behalen doelstellingen. Wekelijks worden de resultaten gemeten en de social media kanalen beheert.

 

Bedrijven

Interim en / of projecten
BE(E) is ook in te zetten voor verandertrajecten binnen organisaties op het gebied van Merkpositionering, Klant- / Communicatie & Contentstrategie en implementatie.

 

Workshops & trainingen
In company training kunnen worden aangeboden als losse sessie of als onderdeel van een traject en worden afgestemd op de organisatie. BE(E) kan workshops en trainingen geven op het gebied van  Zichtbaarheid, Klantstrategie, Merkpositionering, Social media en Employee branding.

Ben jij er klaar voor om jouw doelen te gaan behalen en aan de slag met het vergroten van jouw zichtbaarheid?  Neem dan snel contact op en ik ga je verder helpen!

 

Met BE(E) zondere groet,

Madhu Mathoera
06 – 57 20 49 00
info@beeconsultancy.nl