De Masterclass “Mijn zichtbaarheid vergroten” is voor ondernemers en professionals die hun (online) zichtbaarheid willen vergroten met als doel het realiseren van zakelijke successen.  Wil jij scherp krijgen wie jouw ideale klant is, waar je je klant kan vinden en hoe je ervoor kan zorgen dat de klant jou(w onderneming) kan vinden?

Dan ben jij de ideale klant voor de masterclass “Mijn Zichtbaarheid vergroten”.

 

Wat leer ik tijdens de Masterclass?

 • Je leert je profileren op een authentieke manier die bij je past
 • Wie je ideale klant is en op welke wijze je deze ideale klant kan bereiken?
 • Hoe kan je social media, ambassadeurs en bestaande klanten inzetten voor het vergroten van de online zichtbaarheid én het aantrekken van nieuwe klanten
 • Het vergroten van jouw (online) zichtbaarheid – Vinden & Gevonden, Online & Offline.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Storytelling– Wie ben je, waar sta je voor en hoe kan jij dit verhaal overbrengen?
 • Vinden en Gevonden worden– Hoe vind ik op dit moment mijn klanten? en hoe kan ik ervoor zorgen dat de klant mijn kan vinden?
 • De Klantreis – Wie is mijn klant en waar kan ik mijn klant vinden?
 • Online zichtbaarheid– Hoe kan je ambassadeurs inzetten om een groter bereik te genereren?
 • Communicatiedragers: Welke social media kanalen zijn er en welke kan ik het beste inzetten?
 • Leads & Call 2 Action: Hoe zet mijn aanwezigheid op social media om in concrete leads en afspraken?
 • Hulpjes: Handige tools en trucs om je te helpen met het creëren van content, monitoren van jouw social media kanalen en het bijsturen van je traffic op je website.

 

De investering

De Masterclass “Online zichtbaarheid vergroten” zorgt ervoor dat jij je als ondernemer bewust bent van de kracht van je online aanwezigheid. Je krijgt tips mee om je zichtbaarheid te vergroten en hiermee zakelijke successen te realiseren. De investering voor de Masterclass is 75 euro (excl. BTW en servicekosten).