Beste Ondernemer,

De klant is op zoek naar je.  Maar hij kan je niet vinden.
Hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw onderneming vindbaar is voor de klant?
Zichtbaar in een wereld waarin online en offline in elkaar verweven zijn.
Zichtbaar in een wereld waarin iedereen gezien wil worden en een boodschap heeft?

 

Laten we het hebben over de klant. Wie is die klant eigenlijk? Hoe kan je ervoor zorgen  dat de klant jouw onderneming kan vinden? Zodat jij de klant verder kan helpen en zijn behoefte of probleem kan oplossen.

 

BE(E) Consultancy helpt ondernemers om de klant in beeld te brengen en zichtbaar te worden.

Werkwijze

BE(E) gaat met jou aan de slag om jouw innerlijke BE in kaart te brengen. Zo kijken we naar jouw talent, competenties,kracht en passies.  Samen bekijken we hoe we deze innerlijke BE kunnen doorvertalen naar een klantstrategie.

Een klantstrategie waarbij de klant centraal staat. Voordat we een strategie gaan bepalen, gaan we jouw ideale klant beschrijven. Ook brengen we de klantreis in beeld. Zodra we dit in kaart hebben gebracht gaan we richting geven aan de strategie, zodanig dit zal resulteren in meer klanten en meer inkomen.

 

Het resultaat

  • Jij weet wie jouw ideale klant is
  • Jij weet waar jouw (potentiële) klant zich bevindt
  • Klanten weten jou te vinden
  • Je kan een dialoog met jouw potentiële klant aangaan
  • Je weet wat je UBP (Unique Benefit Point) is en hoe je dit in kan zetten om klanten aan te trekken.

 

Programma’s

Er zijn verschillende programma’s die  BE(E) Consultancy aanbiedt. Past het programma niet geheel bij jouw wensen? Neem dan contact op zodat er gekeken kan worden naar een maatwerkprogramma.

BE(E) Inspired

Je hebt een idee, een visie en weet welke doelen je wilt bereiken. Maar hoe zet je een idee of visie om naar een concreet plan?

De inspiratiesessie is speciaal voor ondernemers die meer uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Wellicht ben je al een aantal jaar ondernemer of een startende ondernemer. BE(E) Inspired zorgt ervoor dat je jouw ideeën kan omzetten naar concrete acties en dan je doelstellingen kan formuleren om jouw droom of visie te realiseren.

Lees meer……

BE(E) there- programma

In dit programma starten we bij het begin. Wat breng jij als ondernemer op de zakelijke markt? We bekijken wat jouw talent, kracht en vaardigheden zijn. BE(E) onderzoekt de markt, kansen, bedreigingen, verdienmodellen en klantbedieningsconcepten.

Nadat we dit in kaart hebben gebracht gaan we jouw ideale klant beschrijven en bepalen we de customer journey. Op basis hiervan wordt een strategie bepaald. De doorvertaling hiervan is een marketingplan voor jouw onderneming.

Lees meer……

 

Social Selling

Je hebt al een strategie en wellicht al een social media plan. Je wilt graag een dialoog aangaan met de (potentiële) klant. Maar hoe doe je dat?

In dit programma gaan we jouw strategie doorvertalen naar concrete content.We bepalen de storyline en ambassadeurs die jouw zichtbaarheid kunnen vergroten.

Lees meer …..

 

Business Consulting

Wil jij als ondernemer geprikkeld worden? Ben je op zoek een sparringspartner? Wil je naar de next-level? Of wil je tijdig kunnen inspelen op de ontwikkelingen in jouw marktgebied? Dan is Business Consulting de oplossing voor jou.

Lees meer….

 

BE(E) Madhu

Alle zakelijke programma’s worden doorlopen met Madhu Mathoera. Madhu heeft veel ervaring kunnen opdoen in de zakelijke dienstverlening en heeft start-ups geholpen bij de opstart. Hiernaast heeft ze verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Strategie, Marketing en Customer Experience. In 2014 is Madhu uitgeroepen als Woman of the Year van ING Nederland en in 2015 genomineerd voor Etnische Vrouwelijk Manager van Nederland. Sindsdien coach ze ook individuen en ondernemers in hun personal en customer journey. In 2016 is ze gestart met BE(E) Consultancy met als doel individuen en ondernemers zichtbaar maken.