BE(E) Consultancy helpt ondernemers, bestuurders en professionals op een klantgerichte en creatieve wijze om de zichtbaarheid te vergroten en hiermee zakelijke doelen te behalen.

Waar kan BE(E) bij helpen? 

Klantstrategie ✰ Zichtbaarheid vergroten ✰ (Online) Marketing ✰ Personal Branding ✰ Merkpositionering ✰ Social Media & Contentstrategie ✰ Communicatie ✰ Executive Consulting ✰ Social Media trainingen

Over Madhu Mathoera

Ik ben Madhu Mathoera. Een (online) klantstrateeg met lef, ondernemerschap, ambitie én ben iemand die out of the box denkt. Als dochter uit een ondernemersgezin ben ik opgegroeid tussen klanten. Door mijn inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en visie kan ik een (marketing)strategie bepalen en de klantbehoefte doorvertalen naar concrete acties, plannen en proposities. Dit in een omgeving waarin de klant centraal staat en zonder de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen.

BE staat voor “zijn”. Dit staat symbool voor de  kracht en talent die je bezit. BE(E) helpt  innerlijke kracht, talent en ambitie door te vertalen naar het vergroten van de  (online) zichtbaarheid. Mijn naam, Madhu, betekent honing. Honing symboliseert een centrale plek waar de Bijen (BEE) samenkomen. Dit is ook het doel wat ik voor ogen heb voor mijn klanten. Zij zijn de honing en staan als centraal punt klaar voor een nieuwe uitdaging of een nieuwe klant.

Over diversiteit

In 2011 ben ik verkozen tot ING manager van het jaar,  in 2014 ben ik binnen ING Nederland verkozen tot Woman of the Year en in 2015 ben ik genomineerd door het EZVN (Etnische Zakenvrouw van Nederland) als Etnische vrouwelijke Manager. Mede door mijn doorzettingsvermogen, het inspireren van anderen en mijn inzet voor diversiteitsprojecten binnen en buiten ING heb ik deze mooie mijlpalen kunnen bereiken. Het zijn drie mooie onderscheiding waar ik erg trots op ben. dit is ook de reden dat ik me inzet voor meer diversiteit. Lees hier ook mijn blogs over diversiteit.

In 2015 ben ik gestart met een persoonlijke lifestyle blog en deel ik mijn persoonlijke ervaringen op www.mommyinthecity.nl. Dit is een platform om vrouwen bij elkaar te brengen en ervaringen te delen. Niet over kinderen, maar juist over de vrouw achter de moeder.

 

Kopje koffie?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op. Ik ben gek op koffie :).  Dan kunnen we onder een kop koffie of thee van gedachte wisselen en bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Met BE(E)zondere groet,

Madhu Mathoera MBA
✆ 06 57 20 49 00
✉ info@beeconsultancy.nl