Beste Professional,

Hoe zichtbaar ben jij? Nee, niet in het bedrijf waar je werkt maar daarbuiten?

Ben jij een expert én wil jij ook dat je zo wordt gezien?

Wil jij gevonden worden door jouw potentiële werkgever?

Je bent je eigen merk. Maar hoe laat je dit zien? Ben jij wel wie je zegt dat je bent? Of ben je meer?

 

BE(E) Consultancy helpt professionals om talent, competenties, kracht en passie door te vertalen naar zichtbaarheid. Zodat elke professional een expert kan worden op zijn of haar vakgebied.

 

Werkwijze

BE(E) gaat met jou aan de slag om jouw innerlijke BE in kaart te brengen. Zo kijken we naar jouw talent, competenties,kracht en passie.  Samen bekijken we hoe we deze innerlijke BE kunnen doorvertalen naar jouw eigen merk, ookwel personal brand. Een merk waarbij jij centraal staat.

De career journey helpt jou om inzicht te krijgen in:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik daar kom?
  • Het realiseren van mijn doelen.

Het resultaat

  • Je bent je bewust van jouw kracht
  • Jouw doelen zijn concreet geformuleerd
  • Je hebt een plan waarmee je je doelen gaat behalen
  • Een persoonlijke merk (personal brand)
  • Je bent zichtbaarder bij de mensen of bedrijven waar je je zichtbaarheid wil vergroten.

Programma’s

Er zijn verschillende programma’s die  BE(E) Consultancy aanbiedt. Past het programma niet geheel bij jouw wensen? Neem dan contact op zodat er gekeken kan worden naar een maatwerkprogramma.

BE(E) there- programma

In dit programma starten we bij het begin. Wie ben jij en welke doelen wil jij bereiken.  Jouw talent, kracht en vaardigheden brengen we in kaart in de career journey. We formuleren concrete doelstellingen en maken een persoonlijk plan, zodat jij deze doelen kan behalen.

Lees meer……

Online zichtbaarheid vergroten

Lees meer …..

 

 

BE(E) Madhu

Alle programma’s voor professionals worden doorlopen met Madhu Mathoera. Madhu heeft veel ervaring kunnen opdoen in de zakelijke dienstverlening met het aannemen van medewerkers, coachen, diversiteitsprogramma’s opzetten en op het gebied van sales, marketing en communicatie.

Madhu heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Strategie, Marketing en Customer Experience. In 2014 is Madhu uitgeroepen als Woman of the Year van ING Nederland en in 2015 genomineerd voor Etnische Vrouwelijk Manager van Nederland. Sindsdien coach ze ook professionales en ondernemers in hun career en customer journey. In 2016 is ze gestart met BE(E) Consultancy met als doel professionals en ondernemers zichtbaar te maken.