Workshops-5

BE(E) Consultancy helpt jou met een Businessplan op maat. Van  jouw visie naar een concreet Businessplan. Wil je alleen op een aantal onderdelen advies? Dan biedt BE(E) Consultancy de mogelijkheid tot maatwerk aan.

img_2378

Businessplan

Als startende ondernemer is het altijd verstandig om een businessplan te maken. Niet alleen als je een financiering bij een bank nodig hebt, maar juist als koers voor jouw organisatie. Jouw plan is de basis van jouw onderneming, de blauwdruk.

Het maken van een concreet plan vraagt enerzijds om grondig onderzoek, denk bijvoorbeeld aan een goede marktverkenning, concurrentieanalyse, trends en ontwikkelingen en de omschrijving van jouw ideale klant en de bijbehorende klantreis. Anderzijds wil je dat het plan concreet genoeg is om hier direct mee aan de slag te gaan.

BE(E) Consultancy neemt het maken van jouw businessplan uit handen, zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Samen bespreken we je visie, jouw bedrijf en de doelen die je wenst na te streven. Met deze input maakt BE(E) een Markt, Trends & Concurrentieanalyse, Business Model Canvas, onderzoekt de verschillende verdienmodellen, brengt de ideale klant en de Customer Journey in kaart, creëert hierbij de branded touchpoints met een plateauplanning (0-12 maanden) en een (digital) Marketing plan om traffic te genereren.

Hoe kan BE(E) Consultancy jou helpen?

BE(E) Consultancy help om van de huidige situatie naar je nieuwe gewenste situatie te bewegen. In een concreet Klantstrategie-plan brengen we het bedrijf in kaart en bekijken de mogelijkheden om in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. Het Klantstrategie-plan omvat een Markt, Trends & Concurrentieanalyse, Business Model Canvas, onderzoek naar de verschillende verdienmodellen, vaststelling van de merkwaarden, het ideale klantbeeld,  de Customer Journey met branded touchpoints,  een plateauplanning (0-12 maanden), KPI set om doelstellingen te realiseren.

Benieuwd wat BE(E) Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op. Naar aanleiding van het vrijblijvende intakegesprek kan er een tariefindicatie afgegeven worden.