Nieuwe datum: 9 juni 2017

De masterclass Zakelijk succes door zichtbaarheid & Social media met resultaat is voor ondernemers en professionals die zakelijk succes willen realiseren door zichtbaar te zijn. Deze masterclass is interessant voor mensen die nog helemaal geen online aanwezigheid hebben als voor digital champions die hun weg in het online landschap inmiddels hebben gevonden.

Belangrijk: Tijdens de masterclass ga je aan de slag met verschillende opdrachten, vergeet dus je laptop niet mee te nemen én zorg voordat je naar de masterclass komt dat je een LinkedIn account hebt (www.linkedin.com).

Extra: Na de masterclass ontvang je een e-book met tips en inspiratie. Bovendien bieden wij je tijdens de masterclass de mogelijkheid om gratis een professionele profielfoto te laten maken. Uiteraard verzorgen wij ook een heerlijke lunch.

Eventbrite - Zakelijk succes door zichtbaarheid & Social media met resultaat (deel 1)

Resultaat na de masterclass:

✓ Je hebt inzicht in jouw zichtbaarheid en weet wat je kan doen om dit te verhogen
✓ Je weet welke tools en middelen je nodig hebt om je doelen te bereiken
✓ Je bouwt een waardevol netwerk op
✓ Je behaalt zakelijke doelen makkelijker
✓ Je bent beter op de hoogte van de actualiteit
✓ Je trekt mensen aan waar je graag mee werkt

 

Zakelijk succes door zichtbaarheid – Madhu Mathoera 

Wil jij je innerlijke kracht, talent en passie zichtbaar maken. Ben je klaar om op te vallen en de zakelijke doelen te behalen die je voor ogen hebt? Madhu helpt ondernemers en professionals om kwaliteiten, kracht, talent en passie om te zetten naar zichtbaarheid en het realiseren van zakelijke successen.

Wil jij scherp krijgen wie jouw ideale klant is, waar je je klant kan vinden en hoe je ervoor kan zorgen dat de klant jou(w onderneming) kan vinden?  In de masterclass gaan we ook de slag met een persoonlijk zichtbaarheidsplan, zodat jij na de masterclass gericht aan de slag kan om jouw zichtbaarheid te verhogen.

 

Na de masterclass:
✓ Weet je hoe je jezelf op een authentieke manier zichtbaar maakt voor (potentiële) klanten, werkgevers of samenwerkingen.
✓ Je weet welke tools je kan inzetten om je zichtbaarheid te vergroten
✓ Weet je hoe je een effectief netwerk opgebouwd. Een online & offline netwerk dat voor jou gaat werken.
✓ Ben je op de hoogte welke tools je kan inzetten om een expertstatus op te bouwen en te borgen.
✓ Heb je een concreet plan om jouw zichtbaarheid te vergroten en zakelijke successen te realiseren.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?
✓ Storytelling– Wie ben je, waar sta je voor en hoe kan jij dit verhaal overbrengen?
✓ Vinden en Gevonden worden– Hoe vind ik op dit moment mijn klanten? en hoe kan ik ervoor zorgen dat de klant mijn kan vinden?
✓ De Klantreis – Wie is mijn klant en waar kan ik mijn klant vinden?
✓ Online zichtbaarheid– Hoe kan je ambassadeurs inzetten om een groter bereik te genereren?
✓ Communicatiedragers: Welke social media kanalen zijn er en welke kan ik het beste inzetten?
✓ Leads & Call 2 Action: Hoe zet mijn aanwezigheid op social media om in concrete leads en afspraken?
✓ Tips: Handige tools en trucs om je te helpen met het creëren van content, monitoren van jouw social media kanalen en het bijsturen van je traffic op je website.

 

Social media met resultaat – Aruna Gopal

Een social media profiel aanmaken. Dat lukt de meeste mensen wel. Maar dan? Hoe haal je resultaat, die nieuwe baan, meer klanten of waardevolle relaties? Hoe word ik sneller gevonden in Google? Wat heb ik aan al die connecties? Hoe zet ik prospects om naar klanten? Hoeveel tijd moet ik elke dag besteden? En wat levert het op? Zomaar een aantal vragen waar mijn klanten mee rond lopen. Ik help professionals, zelfstandigen en ondernemers naar meer resultaat op social media.

Het is belangrijk dat je online net zo representatief bent als in real-life. Tijdens deel 1 van de masterclass Social Media met Resultaat, leer jij hoe je jezelf als professional goed presenteert online. Het resultaat na het eerste deel:
✓  Je bent online goed vindbaar en zijn je profielen goed ingericht
✓  Je hebt een profiel dat opvalt tussen alle 414 miljoen LinkedIn (!).
✓  Je weet hoe je LinkedIn inzet om jezelf als professional te promoten, een waardevol netwerk op te bouwen en in beeld te blijven bij de juiste mensen.
✓  Je trekt mensen aan via social media waar je graag zaken mee doet.

 

Wil je na de Masterclass een verdieping? Schrijf je dan in voor de vervolg Masterclass Zichtbaar blijven & van contacten naar contracten.

Eventbrite - Blijf Zichtbaar & Van contacten naar contracten (deel 2)