BE(E) helpt individuen en ondernemers om kwaliteiten, kracht, talent en passie om te zetten naar zichtbaarheid om zo de gewenste zakelijke doelen te realiseren. Lees dan snel verder wat BE(E) kan betekenen voor jouw zichtbaarheid.

Wil jij meer zichtbaarheid?

Met het BE(E) there programma gaan we aan de slag om jouw online en offline zichtbaarheid te vergroten. Hoe gaan we jouw online zichtbaarheid vergroten? 

  • We brengen jouw talenten, kwaliteiten en passie in kaart
  • Het concretiseren van jouw zakelijke doelstellingen
  • We bepalen jouw career journey of voor ondernemers de customer journey
  • We zetten tools in om jouw zakelijke doelstellingen te realiseren
  • Ook gaan we aan de slag met een persoonlijk en pakkende LinkedIn profiel en een authentieke CV

Wat is het resultaat?

Je bent je bewust van jouw doelstellingen, jouw journey en hoe je de gewenste zakelijke doelstellingen kan realiseren. Aan het einde van het programma krijg je je eigen zichtbaarheidsplan met concrete acties waarmee jij zakelijke successen kan realiseren. Hierin wordt ook de career of customer journey opgenomen en de tools die je kan inzetten om jouw zichtbaarheid te vergroten. 

Het programma

BE(E) There programma voor individuen 

Sessie 1:  In het eerste gesprek brengen we je competenties, kwaliteiten, talenten en ambitie in kaart. Ook bepalen we hoe je deze kwaliteiten in kan zetten om jouw zakelijke doelstellingen te behalen.

Sessie 2: We brengen jouw career journey in kaart en bepalen wat je nodig hebt om de volgende stap in jouw journey te maken. Hierin zoemen we ook in op jouw online & offline netwerk en stemmen we jouw CV en Linkedin profiel af op jouw career journey.

Sessie 3:  In de laatste sessie is jouw career journey gereed. We gaan nu jouw journey doorvertalen naar een concrete actieplan om jouw zichtbaarheid te vergroten. Een plan waar jij impact mee kan maken en jouw beoogde zakelijke successen mee gaat realiseren.

In dit plan worden jouw competenties, kwaliteiten, ambities en talenten omgezet naar hoe jij je (online)zichtbaarheid kan vergroten en hiermee de beoogde zakelijke doelen kan realiseren.

 

BE(E) There programma voor ondernemers

Het BE(E) there programma helpt jou om in kaart te brengen over welke kwaliteiten je beschikt, op welke wijze je deze kwaliteiten kan omschrijven en kan omzetten naar zichtbaarheid en een

Het programma bestaat uit 3 gesprekken van elk 2,5 uur.

Sessie 1:  In het eerste gesprek brengen we je kwaliteiten, talenten en ambitie in kaart. Ook brengen we jouw ideale klant in kaart.

Sessie 2: Samen stellen we de customer journey op en  bepalen wat je nodig hebt om de customer experience te verhogen. Hierin zoemen we ook in op de trends en kansen in jouw marktgebied.

Sessie 3:  In de laatste sessie is de customer journey gereed. Deze journey kan nu doorvertaald worden naar een concrete actieplan om jouw zichtbaarheid en die van jouw onderneming te vergroten. Een plan waar jij impact mee kan maken en jouw beoogde zakelijke successen mee gaat realiseren.

De investering

Voor de individu:  

  • €  895,- (exclusief btw & evt. reiskosten)
  •  3 sessies van 2 uur. In totaal 6 uur.
  •  ± 3 uur investering van eigen tijd naast de sessie
  • De locatie wordt in overleg met de deelnemer besproken

Ga  jij het verschil maken met jouw zichtbaarheid?

Neem dan contact op met Madhu Mathoera, 06 57 20 49 00 of mail naar info@beeconsultancy.nl